La Festa Major deixa dues noves exposicions instal·lades al CIP Molí d’en Rata 

El programa de la Festa Major va incloure la inauguració de dues noves exposicions al CIP que encara es poden visitar.
.

Vaixells, edificis i carruatges en miniatura de gran qualitat
Un recull de maquetes fetes pels aficionats locals Josep Galbarro, Josep Martínez, Pere Navinès, Modest Serra i Jordi Voltà. Un conjunt d’elements que copien carros o vaixells de vela, són grans obres d’art i demostració de destresa en l’execució. També reproduccions d’edificis locals que permeten tenir una reproducció en miniatura de la xemeneia de Can Clos, l’església o l’Ajuntament, entre d’altres. Durant la inauguració els propis autors van mostrar les seves peces, unes obres que cal gaudir, als primers visitants a la mostra.
.
Un collaret neolític trobat a Can Tiana 
Dins el programa ‘Coincidències insòlites’ la Diputació de Barcelona, el Museu d’Història de Cerdanyola, el Museu de les Mines de Gavà, el Museu d’Història de Sabadell i el CIP Molí d’en Rata estrenen l’exposició ‘El collaret viatger’. Es tracta de mostrar un collaret fet amb 300 denes de variscita extreta de les mines de Gavà i que va ser trobat a les excavacions de la bòbila Padró a Can Tiana. El collaret, que correspon al neolític, s’exposa habitualment al Museu d’Història de Sabadell que ara l’ha cedit per aquesta mostra itinerant que comença al nostre municipi.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies