El Bàsquet enceta la nova temporada amb les expectatives força elevades

Els aficionats que visitin el Francesc Barneda cada cap de setmana viuran una temporada interessant. El Tapas Maverick Club Bàsquet Ripollet enceta un nou any a Primera amb la vista posada en la part alta de la classificació: “Hem incorporat jugadors que aportaran molta experiència. A més hem mantingut el bloc de l’any passat que va funcionar tan bé. Tot fa pensar que tenim opcions però no és un tòpic i ho anirem veient partit a partit”, explica Manel Álvarez, el capità.
L’any passat l’equip dirigit per David Igualada va tancar la lliga en cinquena posició, una posició que ja haguessin signat a principi de temporada, quan simplement buscaven mantenir-se, però podria haver estat encara millor. Si el Ripollet no hagués perdut dos partits que tenia guanyats en el tram final podria haver entrat en el play-off d’ascens: “La idea era veure si érem capaços de mantenir-nos i no patir. La temporada va anar molt bé, cada jugador va interpretar el seu rol i al final casi ho aconseguim”, admet Álvarez. El secret d’aquest equip va ser el bon rotllo i un Barneda que quan s’omple crea un ambient eixordador. Justament aquestes van ser les raons per les quals es va concretar el fitxatge d’Albert Ortega procedent del Sant Nicolau, equip de lliga EBA: “Ortega aportarà punts i en moments decisius és un jugador fiable”. L’altre reforç també de luxe és el de Roger Vilanova, que arriba del Mollet, també equip de EBA: “Vilanova és un base amb molta experiència que mou l’equip com vol, és impensable saber on enviarà la passada per al rival i té un u contra u que a primera no el podrà parar ningú”, assegura el capità ripolletenc. Dos jugadors de Ripollet que tornen a casa per donar-li un plus més a l’equip i ajudaran a mirar més amunt. Amb ells també s’incorpora un jugador del filial, Alejandro Sánchez, que la temporada passada ja va donar senyals de la seva qualitat amb el primer equip: “Va fer un paper boníssim i aquest any s’espera que s’adapti a l’equip i guanyi experiència”.
Tot i les bones expectatives en la pretemporada s’ha vist que l’equip ha de seguir treballant petits aspectes del seu joc: “Hem mostrat una defensa bastant sòlida però en atac falta treballar. S’ha notat molt la canya en la preparació física, sobretot en els finals dels partits. Però tot això es soluciona als entrenaments”, reconeix el jugador ripolletenc. La primera prova serà a casa contra l’IPSI A el proper diumenge a les 19:30h.
El segon equip es renova
Una hora i mitja abans debutarà el segon equip, el CB Ripollet Publicartuchos. El B ha vist com s’han concretat molts canvis. L’adeú de l’entrenador i quatre baixes sensibles han comportat l’arribada de quatre nous jugadors i el club ha de concretar el fitxatge d’un nou entrenador.
Confiança en el femení 
El CB Ripollet Sandacos també s’estrenarà aquest diumenge mantenint el bloc amb un nou entrenador i nova pivot.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies