Ampli programa d’actes per celebrar al carrer la Setmana de la Mobilitat

Si l’any passat la celebració de la Setmana de la Mobilitat va fer que es tallés durant una tarda un tram del carrer Balmes enguany s’amplia. Així aquest dissabte es tallarà de les 9 a les 22h la Rambla Sant Esteve entre els carrers Pizarro i Canigó per tal de desenvolupar un ampli programa d’actes. Sense trànsit, “convidem a tothom que es porti el seu skate o scooter per gaudir del carrer”, ha destacat el regidor Fran Sànchez en la presentació del programa que inclou per aquest dissabte com a principal novetat la participació de l’Associació Funcional per a la Integració Social (AFIS). L’entitat muntarà un circuit en cadira de rodes per tal de sensibilitzar sobre la diversitat funcional. El seu president, Juan Garcia, explica que “ho posarem fàcil, no amb tants obstacles com els que ens trobem nosaltres cada dia al carrer”. A més de les activitats de dissabte també es tallarà el carrer Balmes entre Padró i Moí d’en Ginestar durant tot el divendres 22, Dia sense cotxes, per fer més activitats. El programa es clourà amb una altra novetat, una passejada amb animals el dissabte 30 a càrrec d’Animales Ripollet.
.
S’instal·laran dos carregadors elèctrics
S’aprofitarà la celebració de la Setmana de la Mobilitat per instal·lar els primers carregadors públics per a cotxes elèctrics. Seran dos punts de recàrrega ràpida que estaran disponibles per als veïns al costat de l’Ajuntament i al carrer Escoles.
El regidor de mobilitat, Fran Sànchez, va explicar en la presentació dels actes de la setmana de la mobilitat que amb aquesta instal·lació “es dóna compliment a un objectiu del govern i també a una moció aprovada al ple”. A més va destacar que es tracta d’una instal·lació útil ja que al nostre municipi ja hi ha registrats una vintena de cotxes elèctrics, “un cens força considerable”. És evident que l’augment dels punts de recàrrega ha de servir per fomentar l’ús i la compra de vehicles elèctrics.
.

PROGRAMA DEL DISSABTE DIA 16
.
Dia sobre rodes - De 9 a 22h Amb patins solidaris i R-Bici.
Porta el teu skate o scooter i gaudeix de la Rambla o agafa una bici i fes el circuit d’educació viària.
.
Estand Bicibox – De les 11 a les 19h
.
Circuit en cadira de rodes – A les 12 i les 13h – A càrrec d’AFIS
Activitat de sensibilització per la diversitat funcional
.
Recollida de pinso per a gats a càrrec d’Animales Ripollet
.
Inici Concurs Fotogràfic. Sorteig de 10 targetes d’abonament d’autobús entre tots aquells que pugin fotos a Intagram amb l’etiqueta #RipolletperlaMobilitat entre el 16 i el 30 de setembre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies