Ciutadans presenta una moció per reafirmar el compromís de l’Ajuntament amb la Constitució

El ple de setembre, que es celebrarà el dijous 28, haurà de debatre una moció presentada per Ciutadans on demana que l’Ajuntament mantingui el compromís de “reconèixer que una llei o norma anul·lada o suspesa pel Tribunal Constitucional no té vigència ni pot empara cap ordre ni actuació administrativa”. Des de Ciutadans consideren que cal defensar als treballadors municipals i per això entre els acords de la moció també demanen instar a la Generalitat a “no crear cap registre de treballadors públics amb intencionalitat polítiques o partidistes” i que tampoc l’Administració Pública demanarà “responsabilitats personals a cap treballador públic pel compliment de l’ordenament jurídic o perquè es negui a acatar una norma contrària a aquest ordenament jurídic”. Aquesta moció s’afegeix a la petició que el partit va adreçar a l’Ajuntament per tal que retirés la propaganda de l’Assemblea Nacional Catalana que hi ha instal·lada a diversos punts del municipi i s’inclou dins la campanya de Cs per aturar la celebració de l’1 d’octubre o com va avançar el seu portaveu local, Josep Gabarra, “combatre qualsevol moviment a favor del referèndum”.
.

Fotografia d’un dels cartells que des del Cs van demanar que es retiressin
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies