Segon triomf del curs per al CF Ripollet, 2-0 a casa davant l’OAR Vic

El CF Ripollet es troba més còmode jugant com a local. Després de dues derrotes al camp del Sallent i de Les Franqueses l’equip de Xavier Pérez va tornar al camí de la victòria al Municipal de Ripollet. Els ripolletencs van ser superiors a l’OAR Vic i amb un gol matiner i un altre a les acaballes del partit es van quedar amb tres punts necessaris per no deixar de mirar la part alta de la classificació (2-0).
Set minuts és el que va trigar el conjunt entrenat per Xavier Pérez en perforar la porteria rival. Jordi Yerai Fernández va ser l’encarregat d’obrir el marcador. Amb el resultat de cara els ripolletencs dominaven el duel i arribaven a la porteria rival amb molta més facilitat. Els roig-i-negres van gaudir d’oportunitats per distanciar-se en el marcador amb la mateixa idea de sempre: dominar la possessió de la pilota. Els vigatans havien d’esperar a la contra per intentar empatar el matx i alguna oportunitat van tenir que no van saber aprofitar. A les acaballes del duel els ripolletencs van sentenciar la victòria. Iván Carrera va estrenar-se com a golejador amb la samarreta del Ripollet amb una diana al minut 86.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies