Triomf en l’estrena a la lliga del FS Ripollet, 3-2 davant el Vilassar

El Futbol Sala enceta la nova aventura a Tercera Nacional amb bon peu. Els ripolletencs es van fer amb una victòria davant del Sant Joan de Vilassar en el Joan Creus (3-2). L’equip tornava a la categoria després del descens i aquest triomf serveix com a carta de presentació per demostrar que serà un dur competidor.
Els homes de Sergio Oruj van començar manant en el duel. Van trigar quatre minuts en enviar la pilota al fons de les xarxes. Va ser obra d’una autèntica bogeria del porter, David Guerra, que va atrapar una centrada defectuosa del Sant Joan i al veure que el porter visitant estava lluny del seu arc va xutar convertint un gol de traca i mocador. Un minut després Iván Avilés va marcar el segon gol aprofitant una relliscada del porter vilassarenc. Al minut 8 el Sant Joan va retallar distàncies gràcies a un penal. El partit estava dividit quan els ripolletencs van aconseguir dos dobles penals que no van aprofitar. Al minut 27 Juan Martín va marcar la tercera diana però la distància va durar poc, en la següent jugada el Sant Joan va contestar.
.   

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies