Neix el passaport ‘Petit Ripollet’ per fomentar les activitats infantils

La regidoria de cultura ha engegat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat un nou projecte que busca fomentar, fer difusió i circuit de les activitats familiars que hi ha al poble, fidelitzar els usuaris i incorporar més públic. “Volem fomentar el sentit de pertinença i el consum cultural des de petit”, explicava el regidor Oriol Mor a la presentació. Per fer-ho es repartiran 5.000 passaports personals a tots els escolars del municipi, “els hi convidem a viatjar per les activitats”. Cada cop que un infant participi d’alguna activitat infantil, taller, espectacle o hora del conte durant tot aquest curs al Teatre Auditori, el CIP Molí d’En Rata, la Biblioteca o el Centre Cultural es podrà fer segellar el passaport. Si arriba a tenir 10 segells el podrà bescanviar per un regal sorpresa al Centre Cultural. Per aconseguir-los caldrà que participi en activitats de més d’un dels equipaments.
.
ELS ESPAIS I LES ACTIVITATS
.
TEATRE AUDITORI
Programa d’espectacles ‘Petit Mercat Vell’. El primer diumenge de mes a les 18h.
.
CIP MOLÍ D’EN RATA
Visites guiades al Molí.
Juga amb la història. L’últim diumenge de mes a les 12h.
.
BIBLIOTECA MUNICIPAL
Hora del Conte. 2n i 4t dimecres de mes a les 17.30h.
Els més petits fem dissabte. 2n i 4t dissabtes de mes a les 11.30h
Llegim i creem. 3r dimecres de mes a les 17.30h
.
CENTRE CULTURAL
Tallers familiars. Es fan de cuina i de ioga.
Visites guiades a exposicions.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies