Comença la lliga amb bones expectatives per al femení de l’EFB Ripollet

L’únic equip femení de futbol del poble començarà la seva temporada aquest proper cap de setmana. Viladecavalls serà l’escenari del primer partit d’una nova temporada que promet molt més que l’anterior. “L’any passat érem onze jugadores justes i així es feia molt difícil jugar”, lamenta Laura Sánchez, la segona capitana de l’equip. Amb tants pocs efectius era complicat treure bons resultats i van acabar la temporada en la part baixa de la classificació.
Ara els entrenaments són molt diferents i els ànims han canviat: “Ara mateix som setze o disset jugadores entrenant i amb aquest número no ens plantegem un objectiu en quan a resultats però si que volem gaudir jugant”, explica la jugadora de l’EFB. Noies joves del poble, altres de Montcada i alguna jugadora que s’ha quedat sense equip han nodrit el grup. Sánchez assegura que no és fàcil però ara el club s’ha posat a treballar perquè l’equip creixi: “La coordinació ens ha ajudat a buscar gent però és difícil trobar noies que visquin a prop i vulguin jugar”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies