El Juvenil del Futsal perd el derbi contra el FS Montcada al Joan Creus (1-3)

El Juvenil del Futbol Sala Ripollet perd el primer derbi com equip de Lliga Nacional. El rival  va ser el Futbol Sala Montcada, club amb el que hi ha una dura i sana competència. Els ripolletencs van començar marcant i dominant però al segon temps van veure com els visitants remuntaven el duel (1-3).
Els nois de Pedro García van aprofitar una de les primeres jugades del partit per marcar el gol obra de Álvaro Robledo. Després de veure la primera diana del matx als dos equips els hi va costar arribar a la porteria rival tot i que el Ripollet dominava la pilota. A la represa les forces es van igualar i els dos equips van protagonitzar moltes més opcions de gol però van ser els visitants qui les van aprofitar. El primer gol va entrar després que un dels defenses desviés el xut. Poc a poc els montcadencs es van animar i van fer el segon aprofitant una jugada assajada. A falta d’un minut i amb la porteria buida els rivals van sentenciar el matx.
.
Fotografia del FS Montcada
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies