Editorial: Rebuig a la violència, la repressió i les amenaces

No esperàvem veure-ho. Les escenes viscudes a Catalunya el passat 1 d’octubre no poden tenir cabuda en una societat democràtica de l’Europa del segle XXI. Cal condemnar tota forma de violència i denunciar a aquells que la utilitzen per resoldre els conflictes.
No volem una societat atemorida i emmordassada. Per això cal denunciar també la vulneració de drets i llibertats fonamentals que hem patit les últimes setmanes. Ni la societat catalana, ni la ripolletenca, ni tampoc l’espanyola s’ho mereixen.
Ho hem viscut de prop. Al carrer, amb la gent. I malgrat l’intent de repressió general el que hem vist és una població madura, cívica i convençuda que necessitem una societat millor.
A Ripollet la jornada de l’1 d’octubre va ser una exhibició de civisme i organització ciutadana. La manifestació del 3 d’octubre, la més multitudinària que es recorda, una nova mostra que podem tenir un futur millor.
Estem vivint un temps d’empoderament ciutadà, no es pot silenciar la veu de la gent. Cal respectar les opinions dels altres, cal escoltar, cal debatre i cal poder decidir entre tots com fem una societat més justa.
Ho volem fer i ho podem fer.
.
Associació Ràdio Ripollet i Revista de Ripollet
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies