L’Associació d’Espectadors inaugura temporada amb un concert i sopar

L’Associació d’Espectadors obre la seva 24a temporada amb una novetat important: el nou sistema de venda d’entrades per Internet. Per tal de presentar la programació del primer trimestre i explicar les novetats, l’entitat ha organitzat aquest divendres 6 d’octubre el que ha anomenat Dia de l’Associació. A més, durant la nit també actuarà el grup Celtic Groove, que oferirà un repertori de peces de folklore europeu, sobretot celta. La presentació i l’actuació seran a partir de les 21h i amb entrada gratuïta.
Després del concert de Celtic Groove, l’entitat celebrarà de nou el sopar de l’associat, obert a tothom. La proposta que fa l’Associació d’Espectadors és fer el sopar a un espai “sorpresa” del teatre. El sopar tindrà un cost de 18 euros i caldrà reservar prèviament.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies