El Pajaril encara no ha pogut sumar els primers punts a la Tercera Catalana

El Pajaril ha jugat cinc partits de lliga però encara no ha sumat cap punt. És el cuer del grup 6 de la Tercera Catalana. Els ripolletencs van rebre el passat cap de setmana al Barberà Andalucia a l’Industrial i van perdre per 1 a 4.
Com en altres partits anteriors el Pajaril pateix resultats més contundents del que mereixeria pel joc que fa. Només en la primera jornada, al camp del Juventud 25 de Septiembre, es va quedar sense marcar (4 a 0). Va marcar a les acaballes del partit de la segona jornada, a casa contra el Llano però el partit ja estava sentenciat (1 a 2). En la tercera jornada va perdre en l’últim minut al camp del Mirasol quan empatava a 2 (3 a 2) i la següent, davant el Sant Cugat a casa, també va veure com se li escapava el primer punt a la lliga amb un penal en l’últim quart d’hora de partit quan empatava a 2 (2 a 3). Aquest dijous jugaran el partit ajornat de la cinquena jornada al camp de l’Athletic Rubí, que ocupa en aquests moments la 6a posició a la classificació amb 11 punts.
.
Fotografia extreta de la web del CD Pajaril

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies