El CB Ripollet Sandacos lidera la classificació després de guanyar al Círcol Badalona

Poc a poc el Club Bàsquet Ripollet Sandacos s’està fent fort a Segona Catalana. Amb la remuntada en l’últim quart contra el Círcol Badalona (60-50) ja sumen tres victòries en quatre partits i a la espera que es juguin tots els partits de la tercera jornada (ajornats per l’1-O) es queda com a líder.
Les badalonines van començar amb la punteria més afinada que les locals i van avisar que no regalarien res amb dos triples en menys de tres minuts jugats. En el primer quart va costar molt que les blaves entressin en el partit i van marxar al segon amb un parcial esfereïdor (8-27). En els següents deu minuts la tònica va canviar i picant pedra les jugadores de Xavi Voltà van retallar distàncies (24-38). A la represa les blaves seguien lluitant per acostar-se en el marcador a les badalonines i al final del tercer quart només les separaven tres punts (41-44). En el tram final va ser quan va arribar el cop sobre la taula definitiu de les ripolletenques. Encertades de cara a cistella i amb una defensa que només va cedir amb un tir interior i dos tirs lliures van concretar una remuntada que les deixa líders.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies