Golejada imponent del Futbol Sala davant el Ciutat de Mataró per 6 a 1

Dos partits com a locals i dues victòries. El públic del Joan Creus pot estar content amb el primer equip del Futbol Sala Ripollet i més després del gran partit que els van oferir dissabte passat. Els homes de Sergio Oruj van mostrar la seva millor versió contra un Ciutat de Mataró que va sortir golejat de Ripollet (6-1). Els ripolletencs sumen així el segon triomf com a local dels dos partits que han jugat al Pavelló.
Els primers minuts van ser un preludi d’una tarda plàcida: domini local en atac i una defensa ben treballada. Al minut tres Rubén Pérez va obrir la llauna. Les ocasions dels vermells eren bones i al 14 Iván Avilés va marcar el segon però en menys d’un minut els rivals van retallar distàncies. La primera part va morir sense més canvis al marcador però a la segona els ripolletencs matarien el duel. Com una piconadora van començar a perforar la porteria mataronina. Dos gols del capità Juan Martin, al 27 i al 34 respectivament, un altre de Daniel Portillo al 38 i l’últim gol de Carlos Barceló un minut després van demostrar el domini local davant d’un Ciutat de Mataró desdibuixat.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies