El CF Ripollet fa del municipal un fortí, suma tres victòries sense rebre cap gol

El primer equip del CF Ripollet  s’està fent fort al municipal. Els tres partit que ha jugat com a local els ha guanyat, suma 8 gols a favor i encara no ha rebut cap.
El passat diumenge va superar amb claredat al Can Rull Ròmulo Tronchoni. Roger Miralles va fer el primer al 18 i així, amb 1 a 0, es va arribar al descans malgrat que els ripolletencs van crear ocasions per fer algun més. Els gols van arribar al segon temps. Van sumar Chema al 56, Cadmo al 77 i Juan Manuel Fernández al 89 va tancar el partit posant el 4 a 0 definitiu.
Amb aquest resultat el Ripollet  es situa en la 7a posició a la classificació amb nou punts, sis menys que els líders, el Parets i el Vic Riuprimer. Precisament aquest proper diumenge els ripolletencs juguen al camp del Parets. Caldrà canviar allà la dinàmica que l’equip porta en els partits a domicili, on a diferència del que passa al municipal, suma tres derrotes. És necessari fer-ho per pujar a la classificació.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies