Comença amb bona resposta una nova edició de ‘Explora el teu parc’

La Casa Natura va iniciar el passat dijous una nova temporada del programa ‘Explora el teu parc’ que convida als més menuts a gaudir dels parcs locals i aprendre més sobre ells. Enguany la novetat és que els monitors de les activitats són alumnes dels cicles formatius d’integració social i educació infantil de l’institut Lluís Companys. A la primera sessió, al parc dels Mestres, va haver 30 participants entre 4 i 12 anys. L’activitat es realitza els dimarts i dijous de 16.30 a 18.30h i cada sessió es fa a un parc diferent del municipi per tal d’arribar a tots els barris. Com el proper dijous és festiu les següents convocatòries són el dimarts 17 al parc Oriol Martorell, el dimarts 24 al parc del Riu Ripoll i el dijous 26 al Gassó Vargas. S’han hagut de suspendre per diversos motius les que s’havien previst al Carles Ferré i al Dolors Ibárruri.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies