Taller de pancartes per donar la benvinguda a la República Catalana

Aquesta setmana ja es poden veure diverses pancartes pel municipi que donen la benvinguda a la República Catalana. Les van fer el passat dissabte en un acte convocat pel nou col·lectiu República Ripollet. Un grup que dilluns es va tornar a trobar a la Plaça Pere Quart per tal de posar en comú quines accions o activitats es poden fer d’ara en endavant com a resposta als fets i esdeveniments que es vagin desenvolupant. Un cop finalitzada la campanya del referèndum i superat l’1 d’octubre continuen les accions ciutadanes i les convocatòries per expressar opinió a l’entorn del moment històric que s’està vivint a Catalunya.
El grup República Ripollet s’ha organitzat a través de les xarxes socials i manté el lema de la campanya del referèndum de la CUP ‘Viure vol dir prendre partit’.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies