Centenars de participants reclamen diàleg a la concentració “Parlem?”

Dissabte al migdia van ser diversos els municipis que van convocar concentracions sota el lema “Parlem?”, demanant el diàleg entre els governs català i espanyol. De fet, i com ja és habitual durant aquestes setmanes, les manifestacions i concentracions no només s’estan celebrant a Catalunya sinó també a d’altres ciutats com Madrid, Sevilla o Bilbao entre d’altres.
A Ripollet el PSC local va convidar a la ciutadania a participar i trobar-se a les 12h davant l’Ajuntament. Amb la consigna de no portar cap bandera, poc a poc van anar arribant els participants vestits de blanc, una altra de les característiques que van marcar les concentracions que hi van haver arreu del territori.
Pocs minuts després de les dotze, una ciutadana va llegir el manifest on es denuncia que “els governants han sembrat odi, ens enfronten i divideixen” i que defensa “la via del diàleg, el respecte i l’entesa”. El manifest també defensa que “la convivència es genera parlant i les lleis serveixen a aquest diàleg”.
Els prop de 250 participants a la concentració van decidir anar cap al centre del municipi. Així, des de l’Ajuntament, la manifestació va pujar pel carrer del Padró i per la rambla de Sant Esteve fins la Plaça del Molí. Un cop allà, un altre ciutadà participant a la concentració va tornar a llegir el manifest davant dels participants.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies