Festa de la Tardor amb Ripollet Country diumenge al pati de l’escola Clavé

L’entitat Ripollet Country organitza aquest diumenge 15 d’octubre la Festa de la Tardor al pati de l’escola Anselm Clavé. La celebració, que l’any passat va comptar amb molta participació, començarà a les 9.30h i proposarà activitats fins les 19h. Entre les activitats previstes hi ha workshops, exhibicions de grups d’arreu i per descomptat molta música i molt ball. L’any passat, en la primera edició de la festa, un dels moments àlgids va ser el ball de germanor on van participar tots els aficionats que durant la jornada van ballar a la Festa.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies