Epidemic Dance Show estrena diumenge el seu nou espectacle Eneagrama

Aquest diumenge dia 15 al Teatre Auditori arriba una esperada estrena, la del nou espectacle d’Epidemic Dance Show. Serà amb una doble representació a les 12 i a les 19h. Les entrades es van posar a la venda fa un parell de setmanes.
El nou espectacle porta per títol ‘Eneagrama’. S’inspira en el sistema de classificació de la personalitat del mateix nom i és per això que els ballarins participants, que formen part dels diferents grups de l’entitat, representaran al ritme de diversos estils les diferents triades de personalitat. Un espectacle que promou l’autoconeixement i que tornarà a mostrar l’alt nivell coreogràfic i de dansa que té l’entitat.
Els últims espectacles d’Epidemic, que enguany ha celebrat vuit anys,  han registrat grans èxits de públic. És el cas de ‘Universo’, ‘Evolución’, ‘Siete Pecados capitales’ o ‘Colour’, entre d’altres que han fet.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies