El Teatre del Raval et repta a trobar l’assassí a l’obra ‘La visita inesperada’

Un home mort d’un tret, encara assegut en una cadira de rodes, i al seu costat la seva esposa empunyant un revòlver que confessa l’assassinat. Sembla un crim resolt. Però res és tan fàcil com sembla. El protagonista de ‘La visita inesperada’ tampoc ho creu i comença la investigació. La companyia del Teatre del Raval implicarà en la recerca de l’assassí al públic assistent a qui reptarà perquè encertin qui és. L’adaptació d’aquest relat d’Agatha Christie va ser tot un èxit l’any passat  quan la companyia la va representar a Barcelona i sempre va aconseguir mantenir en suspens als espectadors fins al final de l’obra.
Aquest ‘thriller’ és la primera obra de la temporada de l’Associació d’Espectadors. Serà divendres 20 a les 21h al Teatre Auditori. La següent cita és el concert de Maria Arnal i Marcel Bagès.
.
Fotografia d’un moment de l’obra. Del Teatre del Raval
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies