Amics del Teatre estrena aquest cap de setmana ‘El club dels poetes morts’

‘El club del poetes morts’ és una història que va deixar petjada en tota una generació que la va gaudir al cinema amb Robin Williams com a professor Keating. Com explica la directora de l’obra, Laia Vilardell, és una “una crítica a l’educació tradicional” on destaca la figura del professor que vol “obrir el món als seus alumnes, per a que aquests, puguin pensar per ells mateixos i ser amos del seu destí”. L’obra s’estrenarà dissabte a les 21.30 i es repetirà diumenge a les  18h al Teatre Auditori.
Pujaran a l’escenari 25 actors i actrius dels grups juvenil i adult de l’entitat local que també han fet una escenografia pròpia per aquest muntatge i han comptat amb la col·laboració de l’escola Sant Gabriel.
Les entrades ja estan a la venda a la web http://amicsdelteatre.cat on també es poden comprar les de la representació del 4 de novembre del musical ‘Alicia en el País de les meravelles’.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies