El Can Mas guanya a l’últim minut el derbi local contra l’EFB Ripollet

El derbi ripolletenc de Quarta Catalana es va decidir en l’últim minut. El Can Mas va desfer l’empat que havia aconseguit l’Escola Futbol Base Ripollet al minut 72 (2-1). Al final el filial del Ripollet CF es va endur els tres punts en un derbi d’allò més igualat i vibrant.
El matx va començar amb la graderia plena de seguidors de l’EFB que van animar des del primer minut. Aquesta cridòria semblava animar als visitants que van començar molt més forts. Amb més ocasions clares de gol van obligar a treballar a David Martín, el porter local. El Can Mas també va intentar obrir la llauna però el gol no va arribar fins a la segona part. Al 67’ el capità de l’EFB, Carlos Grillo, va ficar gol en pròpia que avançava als locals. Però l’equip de l’Industrial no va trigar en respondre amb el gol d’Herón Gómez. El final del duel s’acostava i semblava que es repartirien els punts però Àngel Vera es va convertir en l’heroi local quan va desempatar al 89′.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies