El CB Ripollet continua amb la bona ratxa i suma la 6a victòria en lliga

El Club Bàsquet Ripollet Tapas Maverick segueix fent els deures i torna a embutxacar-se un altre triomf. Els sis partits jugats han acabat amb victòria i ja es postulen com un dels equips a batre. El nou rival guanyat ha sigut l’AB El Vendrell. L’equip tarragoní va arribar al Barneda amb l’intenció de trencar la bona ratxa local però un cop més l’equip de David Igualada va sumar els punts (88-81).
Els vendrellencs van sortir forts i en els primers minuts van firmar un molt bon parcial (4-12). Però els ripolletencs capgirarien el marcador en el primer quart mostrant la seva superioritat amb tres triples d’Albert Ortega (27-18). Al segon quart les forces es van igualar però quan El Vendrell retallava distàncies els locals firmaven una bona acció ofensiva que evitava sorpreses (52-41). El tercer quart va ser el pitjor pels blaus i els visitants van aconseguir arribar a l’últim quart amb vida (63-57). Però el Ripollet va mantenir la sang freda tot i el discutit arbitratge i va refermar el triomf amb set d’avantatge.

.   

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies