La Jornada 0 marca l’inici de les lligues de l’esport extraescolar

Cooperació, respecte, joc net, acceptació de les normes, superació personal i sobretot diversió són els valors que el Patronat Municipal d’Esports busca impulsar amb el seu model d’esport escolar. Uns valors que es van poder demostrar dissabte passat al Pavelló Joan Creus amb la Jornada 0.
En el seu segon any la Jornada 0 va servir per presentar tots els equips escolars i demostrar que el projecte segueix creixent i es consolida en el poble. Després d’un any de l’estrena del nou model, ja els participants s’han acostumat a una nova manera de fer esport. S’elimina la competició pura, no hi ha classificació i per tant els partits no serveixen per puntuar. Aquests partits costen de quatre parts i una d’addicional. L’equip que guanya és aquell que guanya el major número de parts i no comptabilitza el total de gols. Així el resultat més ampli és un 4 a 0. A més la part addicional barreja jugadors dels dos equips per fomentar la companyonia.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies