Les entitats locals fan molta festa en diverses celebracions de Halloween

La celebració de Halloween ja està del tot consolidada al nostre municipi. Als túnels del terror ja habituals de La Careta enguany s’ha afegit, amb força èxit, un scape room de Descargolats al Casal de Joves. Però la festa va més enllà de les activitats de por i les atraccions pels més menuts. Així s’afegeixen a la celebració també altre tipus d’entitats. És el cas de l’AV Can Vargas que el passat divendres va celebrar una festa infantil de disfresses. I també de l’entitat de suport Sonreir es Vivir que ho va celebrar amb una festa amb les famílies. Des de l’entitat volen agrair la participació de tothom i per tal de seguir donant-se a conèixer recorden que es pot contactar amb ells a través de Facebook i que estaran presents a les Festes de St Martí de Cerdanyola amb un estand.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies