Sessió de fotografia amb models per celebrar el Dia del Soci d’Acció

Acció Fotogràfica prepara per aquest diumenge 5 de novembre el seu Dia del Soci. Ho fa, com és habitual, amb una festa amb la fotografia com a gran protagonista. S’iniciarà a les 9h al Centre Cultural amb un esmorzar amb socis i amics i, a partir de les 11h i durant dues hores, hi haurà una sessió de fotografia amb models d’estètica “steampunk”, un subgènere de la ciència ficció que es podria englobar al moviment retrofuturista.
Després de la sessió, qui vulgui podrà participar al dinar de germanor, que tindrà un cost de 20 euros per persona.
Acció Fotogràfica, a més, continua recollint premis. De fet, el passat 14 d’octubre va rebre a Ceuta la medalla d’argent, com a club, de la II Lliga espanyola de fotografia organitzada per la Confederació Espanyola de Fotografia. Un nou reconeixement que fa patent el nom que l’entitat s’ha fet a l’estat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies