Es convoca la 2a trobada de barri a Can Mas el dissabte al parc Primer de Maig

La regidoria de participació convoca aquest dissabte dia 4 la segona trobada de barri a Can Mas. La convocatòria, que s’inclou al programa ‘Barris amb cor’, serà al parc Primer de Maig a partir de les 11.30h. L’objectiu d’aquesta nova cita és fer la tornada de les aportacions fetes a la primera trobada, que es va fer al mes de juny. Llavors, amb la participació d’una trentena de persones, es van assenyalar aspectes que agradaven, que calia canviar i millorar al barri. Ara es parlarà d’aquestes actuacions concretes que inclouen aspectes de mobilitat, via pública, acció comunitària i també esports i cultura. La trobada es complementa amb la participació de Patins Solidari que oferirà en espai lúdic amb bicicletes i futbol.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies