El RUA obre la temporada de cros a Santa Coloma de Farners amb dos podis

El passat diumenge una trentena d’atletes del Ripollet Unió Atlètica (RUA) van obrir la temporada de cros al clàssic Cros de Santa Coloma de Farners. Els resultats més destacats van ser la 2a posició de Clàudia Martínez en categoria promesa i la brillant 3a posició d’una de les novetats d’enguany, Yahya Khalfaoui a la categoria sènior masculí. També van quedar entre els deu millors: Maria Martínez (7a BF), Irene Gómez (7a PBF), Laura Torres (9a CF) i Estela Arberola (10a BF).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies