El CB Ripollet Femení venç al filial del Barça per 56 a 52 al Barneda

El Club Bàsquet Ripollet Sandacos va donar un cop sobre la taula gràcies al triomf contra el Barça CBS B (56-52). Amb aquesta victòria escalen posicions i comparteixen liderat amb quatre equips més (AESE, Caldes, Sant Jordi i el propi Barça). El partit va estar molt igualat. En el primer quart van tancar el marcador amb empat (14-14). En els dos següents van distanciar-se poc a poc (30-28 i 46-39) però en l’últim es van tornar a acostar les visitants (56-52).
.
L’equip masculí juga a casa per ser líder en solitari
El CB Ripollet Tapas Maverick ha guanyat els set partits que ha jugat a la lliga, l’últim per 85 a 100 a Navàs. Malgrat això no lidera la classificació perquè el Lluisos de Gracia té un punt més. Els barcelonins han jugat un partit més i tenen una derrota. Ambdós equips s’enfronten diumenge al Barneda a partir de les 19h. Duel entre els dos millors equips fins ara a la categoria i que en cas de victòria permetria als locals posar-se líders i seguir sent l’únic equip invicte a la lliga.
.
Foto del CBS Barça

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies