El Ripollet CF venç al líder de la categoria, el Vic, al municipal per 1 a 0

Victòria de nivell per al Ripollet Club de Futbol. Diumenge passat el Vic Riuprimer arribava al Municipal de Ripollet amb la intenció de refermar el seu liderat al grup 4 de Segona Divisió però els ripolletencs ho van impedir. Amb un partit molt treballat els homes de Xavier Pérez van plantar cara als vigatans i es van endur una victòria molt important per no allunyar-se de la part alta de la categoria (1-0).
Sinó no era prou complicat fer front al líder els ripolletencs no podien comptar amb un dels homes importants i capità, Chema Aznar. Tot i així els locals no es van atemorir i abans que arribés el primer quart d’hora de joc ja s’havien avançat. Juan Manuel Fernandez va enviar la pilota al fons de les xarxes al minut 13. A partir d’aquí els ripolletencs van seguir treballant per assegurar-se la victòria. Amb una defensa més agressiva que la visitant van aconseguir que els vigatans no perforessin la porteria de Pau Núñez i assegurar els tres punts.
.
Foto d’arxiu
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies