El Club de Jubilats celebra una festa per informar sobre la residència

El Club de Jubilats va celebrar diumenge passat una festa davant del Centre Cultural per continuar donant veu a la seva principal reivindicació: la residència per a la gent gran. El Club de Jubilats va convidar a La Careta Teatre, que va interpretar “El Pirata Cara Pera” i va instal·lar una carpa on es van recollir signatures a favor de la residència així com també es va donar informació de les properes activitats que està organitzant l’entitat. Des del Club de Jubilats van aprofitar per informar al públic sobre la situació de la residència i la feina feta al llarg dels darrers mesos.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies