El dissabte 25 torna el joc dels zombis als carrers del municipi

L’empresa Word Real Games (WRG) tornarà a omplir de zombis el nostre municipi el proper dissabte 25. El joc començarà a les 23h en un punt encara per concretar i es desenvoluparà fins les sis de la matinada per diversos espais del poble, aquest cop serà en una zona més petita que en l’edició de 2015. L’objectiu dels jugadors tornarà a ser evitar ser contagiats pels zombis però res més se sap de l’argument de l’aventura ni les localitzacions. Com en la primera edició, tots els participants aniran identificats per colors i els supervivents hauran de fer diverses proves per tal de completar el joc. Des de l’organització han posat a la venda una primera tirada de 1.200 entrades però esperen acabar tenint més participants. L’activitat torna a Ripollet de la ma del Gremi d’Hostaleria i de la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR). El Gremi hi col·laborarà la mateixa nit del Survival ja que alguns dels establiments funcionaran com a zona segura per tal de permetre l’avituallament dels participants. Des de les regidories de comerç i joventut es col·labora amb l’activitat cedint els espais i equipaments que s’utilitzaran durant la jornada. “Esperem que els veïns tornin a fer seus els carrers amb aquesta proposta d’oci”, ha destacat el regidor Oriol Mor.
.
Entrades més barates a les botigues
Una quinzena de comerços locals, la llista completa es pot trobar a la web ucripollet.cat, ja han posat a la venda les entrades a un preu reduït de 22 euros. La última setmana el preu pujarà a 27. Inclús així seran més barates que les entrades comprades a través de la web oficial, que tenen un preu de 30 euros. A més enguany una part de l’entrada es destinarà a la Fundació Educo.
.

Recordes com va ser la primera edició? Mira l’àlbum del Survival Zombie del 2015
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies