L’Aula tracta la vessant d’arqueòleg de l’arquitecte català Puig i Cadafalch

El passat dimarts l’Aula d’Extensió Universitària acollia amb molt d’èxit  una sessió dedicada a Puig i Cadafalch. La xerrada precedeix una sortida que faran per visitar a Barcelona la Casa de les Punxes, obra de l’arquitecte. Però en la sessió, el doctor per la Universitat de Barcelona Marc Mayer va anar més enllà de la seva obra arquitectònica i va explicar Puig i Cadafalch com un personatge “polièdric”, “amb una formació excepcional, amb una carrera científica de primera fila i una gran carrera política” i no només això, va dedicar bona part de la classe a parlar de la seva aportació com arqueòleg. La sessió va comptar amb una gran assistència, al voltant de les 120 persones que hi caben com a màxim a la sala d’actes del Centre Cultural. La propera sessió de l’Aula, el 21 de novembre, a la ‘Literatura nord-americana’ a càrrec de la catedràtica Arantxa Usandizaga.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies