Una vintena de veïns debaten sobre mobilitat i convivència a Can Mas

El passat mes de juny, la regidoria de Participació va donar el tret de sortida al seu programa “Barris amb cor”, una iniciativa per recollir les propostes dels veïns als diferents barris. La trobada va ser al barri de Can Mas i amb les propostes recollides, el consistori va elaborar un recull dividit entre problemes i propostes de canvi. Aquests documents es van tornar a portar dissabte passat al barri, en la segona trobada del programa. Una vintena de veïns es van dividir en dos grups per debatre mesures concretes sobre dos temes: convivència i espai públic i mobilitat.
Un dels temes que continua preocupant més als veïns és el de la mobilitat, sobretot, al carrer Sant Jaume. Els veïns van denunciar que no es respecta l’aparcament i que és un carrer amb molta contaminació acústica. Els veïns també es van queixar una altra vegada de la brutícia i dels excrements d’animals que hi ha als carrers.
El grup que va debatre sobre convivència va tornar a manifestar la manca d’oferta cultural que hi ha al barri i que la cultura podria ser un punt d’unió dels veïns per millorar la convivència. Així, el grup va demanar més festes culturals a la zona per a cohesionar els veïns i unes trobades amb els presidents de comunitats de veïns per resoldre els possibles problemes.
La trobada va comptar amb la participació de David Fontanals, regidor de Participació, i Fran Sánchez, regidor de mobilitat. Les propostes recollides en aquesta segona trobada es portaran a valoració amb una comissió tècnica.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies