L’Escola de Música organitza un taller gratuït de percussió amb el cos

L’Escola de Música de la Societat Coral “El Vallès” ha preparat per aquest diumenge un taller de ‘Body-Percussion’ o percussió amb el cos. Adreçat a nens, joves i adults a partir dels 6 anys l’objectiu del taller és experimentar amb habilitats musicals i psicomotrius a través del cos. Els participants descobriran diferents timbres i sonoritats que es poden produir amb el cos i aprendran a seguir seqüències rítmiques. L’activitat estarà dirigida per la violinista, professora de violí i musicoterapèuta Andrea Mattingley. Es tracta d’un taller gratuït que es durà a terme de 10 a 12h a la seu de la Societat Coral, a la plaça Clos.
Per participar cal reservar plaça indicant nom i edat al correu escolascv@gmail.com. Un cop l’organització conegui els inscrits s’establiran horaris pels diferents grups d’edat per tal de fer encara més profitós i aprofitable el taller.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies