L’AV de Sant Andreu celebra la castanyada amb una festa dissabte al Norbert Fuster

Com ja és habitual el barri de Sant Andreu celebrarà la castanyada una o dues setmanes després del dia de Tot Sants. Deixen enrere així la festa de Halloween, que un cop més, es va tornar a imposar l’últim dia del mes passat. Dissabte les protagonistes seran les castanyes. Així a partir de les 10.30h es podran tastar al parc Norbert Fuster on l’entitat instal·larà cadires i taules, farà sonar música i en donarà per menjar acompanyades, si es vol, amb vi moscatell. No faltarà tampoc la tradicional xocolatada, gran atracció pels més menuts. Tot plegat una bona ocasió per gaudir del parc, la festa i del veïnatge.
.   

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies