Els karateques del Gali fan podi al campionat d’Espanya celebrat a Santa Susanna

Els karateques del gimnàs Gali van deixar una gran imatge el passat 28 i 29 d’Octubre a Santa Susanna. Es van organitzar els Campionats de Kyokunshinkai d’Europa i d’Espanya. La participació més destacada a l’Europeu va ser la de Carla Rasero (sènior) guanyant a dues campiones del món. En el Campionat d’Espanya destaquen els ors de Raúl Ariza (14 anys) i Adrià Mariscal (13 anys) i els bronzes de Sebastian Casco (14 anys), Carmen Maria i Beatriz Jiménez (12/13 anys).
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies