El gimnàs DuoFitness recull més de 3.000 euros en un projecte solidari

Sota el paraigües del Gimnàs DuoFitness, el ripolletenc Txema Clares acompanyat per cinc membres més del mateix gimnàs va realitzar la Ultramarató de l’Aneto el passat mes de juliol. I ho va fer amb un objectiu ben clar: fer d’altaveu a la fundació Alvin Bayona.
Divendres passat, 10 de novembre, el Teatre Auditori va acollir la presentació del documental que s’ha creat en motiu de la participació local en aquest esdeveniment esportiu. Txema Clares va enregistrar imatges de la Ultramarató així com també dels set mesos previs de preparació. I amb aquestes imatges i l’ajuda de David García, d’Envidea Producciones, en va sortir un audiovisual per mostrar la gesta.
El projecte solidari anava destinat a recollir fons per la Fundació Alvin Bayona, que treballa en la promoció de l’esport adaptat. I amb la venda d’entrades i de samarretes, el promotor ha aconseguit recollir 3.200 euros que va entregar al jove encarregat de la fundació, el català Àlvaro Bayona, que també va estar present a l’acte i va fer una xerrada.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies