El PP denúncia des de la seva oficina ciutadana punts de perill als carrers

La setmana passada el grup municipal del Partit Popular va fer balanç de l’activitat feta els darrers mesos des de la seva oficina d’atenció als veïns. Més enllà d’explicar les queixes rebudes per alguns actes de la Festa Major, com la no celebració de l’arrossegament, o les que fan referència a retard en algunes ajudes de serveis socials, la majoria dels temes tractats tenen a veure amb la via pública. Malestar per la manca d’il•luminació en alguns carrers i punts “que posen en risc als ciutadans”, segons Diéguez, com reixes aixecades a la calçada al carrer Ramon i Cajal, la barana a la vorera del carrer Padró o el fet que sigui habitual que hi hagi cotxes aparcats a la sortida d’emergència del camp de futbol municipal. També van explicar que han preguntat a l’alcalde sobre la seva presència a una xerrada a Carabanchel (Madrid). El govern els hi ha respòs que va ser un viatge pagat pels organitzadors.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies