L’entitat 3 Pasos convida a passar una tarda amb Clavé al pati del Centre Cultural

L’Any Clavé agafarà ritme aquest dissabte 18 al pati del Centre Cultural. Se suma a la celebració de l’Any Clavé l’entitat de dansa i ball 3 Pasos. A partir de les 17h conviden a tothom a participar de la seva Tarda amb Clavé. Començaran amb activitats infantils i juvenils i habilitaran un servei de bar amb tapes i begudes. A partir de les 20.30h s’obriran les actuacions de diferents grups de l’entitat que s’allargaran fins les 21h. La jornada suposa una nova trobada de l’entitat que es caracteritza pel seu bon ambient i que sempre que actua al carrer aplega força seguidors i amics.
.    

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies