L’Handbol escala posicions a la taula amb la tercera victòria seguida

El Club Handbol Ripollet comença a mirar les primeres places de la classificació. Després de tres victòries consecutives els ripolletencs han escalat fins al quart lloc de la taula classificatòria. Aquesta jornada va ser el Banyoles C qui es va doblegar al bon estat de forma dels locals. Sobretot gràcies a la gran primera part que van oferir.
El Ripollet va començar molt més endollat. Amb una defensa ben atenta al pivot banyolí, l’arma rival més perillosa, va començar a fer sang amb contraatacs. Amb un parcial de 7-0 abans d’arribar al minut vint els locals van encarrilar el duel. A les acaballes del primer temps van jugar amb dos pivots per donar descans a la primera línia i els visitants van aprofitar per retallar distàncies. A la represa les forces es van igualar. El Banyoles C va canviar de porter i amb transicions directes d’aquest amb l’extrem esquerra van millorar la seva anotació. Però els ripolletencs van reaccionar a temps i van mantenir una distància prudencial de quatre gols fins quasi bé al final del matx.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies