El CF Ripollet perd a casa per 2 a 3 i cau a l’11a posició a la taula

El Sabadell Nord va superar el passat diumenge el fortí ripolletenc. El primer equip del CF Ripollet no va poder mantenir la bona ratxa com a local i va perdre 2 a 3. Es van avançar al marcador els locals, amb un gol de Cadmo al minut 34, però els visitants van empatar  pocs minuts després. El partit es va precipitar al començament del segon temps i al 51 el Sabadell Nord ja guanyava 1 a 3. Començava llavors l’intent de remuntada del Ripollet, que sense perdre els nervis dominava el joc. Al minut 54 feia el segon Txema i quedava temps encara per aconseguir-ho però no van poder. El Sabadell Nord es va defensar força bé en el tram final de partit, inclús amb un jugador menys, i es va convertir en el primer equip capaç de guanyar al municipal.
Amb aquest resultat el Ripollet cau a l’11a posició, a 8 punts del 6è classificat que és precissament el Sabadell Nord. Dissabte l’equip buscarà recuperar aquests punts guanyant al camp de l’Avià.
.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies