Golejada del Pajaril contra el cuer, el Pueblo Nuevo 2002, per 6 a 3

Tarda sense sorpreses a l’Industrial. El Peña Deportiva Pajaril va golejar al cuer de Tercera Catalana, al Pueblo Nuevo 2002 (6-3). L’equip ripolletenc no va fallar contra els egarencs i aconsegueixen tres punts necessaris per evitar la zona baixa de la classificació. Amb dotze punts escala posicions i es queda catorzè aquesta setmana.
Ràpidament els locals van mostrar la seva superioritat però no va ser fins al minut 20 que els aficionats van celebrar el primer. Jordi López va ser l’encarregat d’obrir la llauna i onze minuts després va tornar a moure el marcador. Però no seria l’únic en marcar dos gols. Eloy Real va perforar la porteria dos cops més abans d’arribar al descans. A la represa els ripolletencs van seguir dominant i al 68′ va arribar el cinquè obra de Eros Blanco. Dos minuts després el Pueblo Nuevo 2002 va intentar reaccionar i al 76′ van aconseguir el segon però la remuntada era impossible i Blanco va fer el sisè al 88′ però encara va quedar temps pel tercer gol egarenc.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies