La candidata del PP Andrea Levy visita Ripollet en la precampanya

La candidata número 2 pel Partit Popular de Catalunya per Barcelona a les eleccions del 21D i vicepresidenta d’Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, va visitar diumenge passat el Centre Aragonès de Ripollet pel seu aniversari.
Levy va aprofitar la visita per atendre els mitjans de comunicació i va criticar el que va considerar “la darrera ocurrència” de Carles Puigdemont sobre fer un referèndum per saber si els catalans volen seguir essent europeus. Levy va assegurar que “no hi va haver cap referèndum  per separar-nos de la resta d’espanyols i no hi haurà cap tipus de referèndum per separar-nos dels europeus”. La número 2 pel PPC a Barcelona, que va estar acompanyada per Daniel Serrano, president provincial del PP de Barcelona i número cinc a la llista, va assegurar que les eleccions del 21-D “són les de passar pàgina de les polítiques nacionalistes”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies