El Bosc Solidari arribarà enguany a quasi 200 comerços i negocis locals

L’Ajuntament ha presentat aquesta setmana la campanya de Nadal que enguany torna a basar-se en el bosc solidari, projecte iniciat l’any passat amb Aspasur i que va ser reconegut amb el Premi Nacional a la Iniciativa Comercial. Enguany s’han fet arbres també més petits per adaptar-se a tots els comerços i s’ha ampliat la participació. A més de les botigues adherides a la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR), el Gremi d’Hosteleria, el Gremi d’Instal·ladors i el Mercat Municipal també hi participen negocis no associats, fent que el bosc arribi a 197 comerços locals. Tots ells repartiran butlletes amb premis directes de vals de compra de 10€ i a participacions pel sorteig de 5 premis de 100 euros cadascun que es donaran el 13 de gener a la Plaça Pere Quart. La principal novetat d’aquest Nadal és un trenet gratuït, caldrà recollir els tiquets als comerços, que viatjarà pel poble del 27 al 30 de desembre i de l’1 al 5 de gener en horari de matí i tarda.
.
Hi haurà llums de Nadal i votació popular pel concurs d’aparadors
Encara no hi ha data per l’encessa de l’enllumenat, però la tinent d’alcalde, Pilar Castillejo, ha assegurat “que s’encendran llums de Nadal”. No faltarà tampoc el concurs d’aparadors de Nadal. Enguany els premis es decidiran per votació popular a partir del dia 14 a ripollet.cat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies