Revisió tarifària i més claredat, propostes per la gestió del servei de l’aigua

Dimarts es va celebrar la jornada de retorn del procés participatiu sobre el reglament del servei d’aigua. Oriol  Francesch, de l’empresa Entorn a3, va explicar en que consisteixen el centenar d’aportacions que han rebut. En l’àmbit de la sostenibilitat ecològica els participants demanen més campanyes de sensibilització i consum responsable; la renovació de les instal·lacions, i  la millora de la qualitat de l’aigua i el control de la cal, entre d’altes. Destaquen entre les aportacions referents a la participació i el control ciutadà la demanda d’un Consell Ciutadà autònom i independent; una revisió tarifària, i millores en les condicions laborals dels treballadors. Pel que fa a la sostenibilitat econòmica del nou model de gestió s’han recollit propostes que demanen una auditoria anual i una política d’informació més clara i intel·ligible. La tinent d’alcalde, Pilar Castillejo, va explicar que ara les propostes es debatran a la comissió d’estudi per tal que s’incorporin al reglament, que s’inclourà a la memòria sobre el model de gestió.
.   

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies