Benja Villegas treu un nou disc, presenta T​.​A​.​F​.​K​.​A​.​A. com a Ben Ville

Després de ‘Generación Perdida’, ‘En el útero’ i ‘Lavodrama 2010-2015’ el ripolletenc Benja Villegas torna a treure disc. Es diu T.A.F.K.A.A. (The Artist Formerly Known As Anicet) i suposa el naixement d’un nou projecte musical, sota el nom ara de Ben Ville.
El disc presenta nou cançons escrites per Villegas on no falten les referències a la cultura popular o ídols esportius. Aquest cop destaca que hi ha temes en castellà, francès i anglès i la participació d’altres cantants com Andy Tornado (The Freewheelin’ Tornados / Santos) o Maria Arderiu. El disc, fet sota la filosofia del ‘Do it yourself’ o fet per un mateix i amb un so ‘lo-fi’, és a dir recuperant l’estètica de la música amb equips de baixa fidelitat, presenta la cançó afegida o ‘bonus track’ ‘Fotonovela’ a la seva versió a Bandcamp on Villegas compta amb la col·laboració del també ripolletenc Mr. Zambrana. El disc ja es pot trobar a les principals plataformes on-line.
.

.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies