L’Escuderia Ripollet reuneix més de 60 vehicles antics i de competició a la trobada anual

Els amants del motor van poder gaudir diumenge passat, 3 de desembre, de la 4a trobada de vehicles clàssics i de competició organitzada per l’Escuderia Ripollet. Al llarg de tot el matí, més de 60 vehicles, entre motos, cotxes i furgonetes van acostar-se a la rambla dels Pinetons, on van restar exposats. Participants i visitants van poder compartir coneixements, experiències i curiositats relacionades amb el món del motor i dels vehicles. A més, des de l’organització van muntar un servei de barra a la Plaça Joan Abad, on també es van fer sorteigs i s’hi van instal·lar diverses carpes.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies