Desenes de persones demanen al carrer l’alliberament dels presos polítics

Poques hores abans que comencés la campanya electoral desenes de persones van respondre a la crida del CDR de Ripollet i les entitats sobiranistes (ANC i Òmnium) per tal de reclamar a la plaça Pere Quart l’alliberament dels presos polítics. El missatge va ser clar: “No defallirem fins aconseguir la llibertat de tots els presos polítics! Us volem a casa i no descansarem fins que no estigueu entre nosaltres”. I s’afegia “en aquesta hora greu, més serenor que mai, més coratge que mai!”. La decisió del Tribunal Suprem de mantenir a la presó a Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras i Joaquim Forn marca, sens dubte, aquesta campanya electoral.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies